Barion Pixel

Adatkezelési tájékoztató

Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz (marketing, statisztika, személyre szabás) egyéb cookie-kat engedélyezhetsz. Részletesebb információkat az Adatkezelési tájékoztatónkban találsz.

Holdkő - Labradorit - Mokait szerencse üvegcse

1.600 Ft

Részletek

Holdkő - Labradorit - Mokait szerencse üvegcse - Levendula ajándékok - Rendelj raktárról,  1.600 Ft-os áron. Gyors kiszállítás.

Szerencse üvegcsénk gyönyörű Holdkő, Labradorit és Mokait ásványokkal töltve.
Az ásvány leírás alapján válassz egy számodra téged legjobban támogató szerencse üvegcsét.
A választott ásvány lelkileg, mentálisan és testileg támogat téged.

Holdkő: A nők köve. Jó hatással lehet a hormon-háztartásra, javíthatja a női nemi szervek működését, erősítheti az intuíciós képességet.
Labradorit: A valóság és a célok köve. Lelki támogatást nyújthat a valóság látásodban és céljaid elérésében. Enyhítheti a meghűlést, a reumát és a köszvényt, csökkentheti a vérnyomást. Lelkesedést és kreativitást adhat.
Mokait: A kalandvágyók köve. Segítséget nyújthat a belső béke megteremtésében és a meditációban. Stabilizálhatja az egészségünket, erősítheti az immunrendszert. Támogathatja a vértisztítás, májat, lépet, gyorsíthatja a sebgyógyulást. Hatását lassan fejti ki, hosszabb időn át érdemes a testen viselni.

A fehér szín az elbűvölő fedhetetlenség, az ártatlanság, a tisztaság és a hallhatatlanság jelképe.
A szürke szín a bölcsesség és okos döntések, valamint a jó rálátás színe.
A barna szín a termékenységet szimbolizálja, a földet jelentő, jó érzést kelt bennünk.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.